[vc_row][vc_column][vc_column_text]Malaysia menerusi Kementerian Tenaga, Sains, Teknologi, Alam Sekitar dan Perubahan Iklim (MESTECC) telah menerima pelawaan daripada The Organization of Islamic Cooperation Standing Committee on Scientific and Technological Cooperation (COMSTECH) untuk menghantar pencalonan bagi COMSTECH Awards for Excellence in Science & Technology 2019.

Untuk makluman YBhg. Datuk/Dato’/Datin/Prof./Dr./Tuan/Puan jua, kategori yang dipertandingkan adalah COMSTECH Awards 2019 in ‘Mathematics’ and ‘Physics’ dan COMSTECH Awards for Excellence in S&T 2019  yang akan disampaikan oleh H.E. The President of Pakistan (Chairman COMSTECH).

Borang Permohonanan dan maklumat lanjut boleh merujuk kepada lampiran yang disertakan atau laman web http://comstech.org/COMSTECH-Awards-2019.aspx.

Kakitangan yang berminat  hendaklah menghantar pencalonan kepada pihak sekretariat COMSTECH di awards@comstech.org selewat-lewatnya pada 31 Oktober 2019 (Khamis) dan disalinkan kepada CRIM (Puan Siti Noraida, emel: ctaida@ukm.edu.my). [/vc_column_text][vc_raw_html]JTVCd3BkbV9wYWNrYWdlJTIwaWQlM0QlMjcxNTY2NCUyNyU1RA==[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]