Pusat Pengurusan Penyelidikan dan Instrumentasi (CRIM) telah membuka permohonan bagi Dana Impak Perdana (DIP) Tahun 2018 mulai 5 September 2018 hingga 10 Oktober 2018.

Kakitangan akademik UKM yang berminat dan menepati syarat kelayakan, boleh mengisi borang permohonan secara atas talian melalui Sistem Maklumat Penyelidikan Universiti (SMPU). Bersama-sama ini disampaikan Garis Panduan Dana Impak Perdana, Jadual Kerja Permohonan, Borang Ulasan Permurnian Proposal Fakulti/Institut dan Masterlist Permohonan DIP.

Sukacita diingatkan setiap pemohonan hendaklah dinilai dan dimurnikan di peringkat Fakulti/Institut/Pusat. Permohonan yang tidak melalui proses penilaian dan pemurnian tidak akan dipertimbangkan. Sekretariat Penyelidikan Fakulti/Institut/Pusat juga bertanggungjawab memastikan pemohon telah menghantar semua Laporan Akhir projek penyelidikan terdahulu. Kegagalan menghantar Laporan Akhir projek yang telah tamat akan menyebabkan permohonan DIP tidak akan dipertimbangkan.

Sebarang pertanyaan lanjut mengenai geran ini, boleh menghubungi pegawai CRIM: Cik Norzahira Ramli di talian 03-8921 4392/ norzahira@ukm.edu.my atau Puan Syafura Abd Halim ditalian 03-8921 4679/ psupp@ukm.edu.my

Sila klik dibawah untuk muat turun:-

[su_list icon=”icon: download” icon_color=”#001cf2″]