Pemakluman Pembukaan Program MTSF Tahun 2018

Malaysia Toray Science Foundation (MTSF) sedang menawarkan permohonan Program MTSF iaitu Science & Technology Award (STA), Science & Technology Research Grant (STRG) dan Science Education Award (STA).

Penyelidik yang berminat boleh mengisi borang permohonan mengikut format yang ditetapkan oleh MTSF. Maklumat lanjut boleh diperoleh melalui http://www.mtsf.org/mtsf/index.html. Semua permohonan daripada penyelidik perlu dikemukakan kepada CRIM sebelum atau pada 24 Mei 2018 (Khamis) sebelum jam 12.00 tengah hari melalui Sekretariat Penyelidikan Fakulti/Institut/Pusat untuk tujuan penyelarasan di peringkat CRIM terlebih dahulu.

Dokumen permohonan yang perlu dikemukakan oleh Sekretariat Penyelidikan Fakulti/Institut/Pusat adalah seperti berikut:
a. Surat rasmi daripada Fakulti/Institut/Pusat: Sebagai bukti penghantaran permohonan.
b. Borang Permohonan: 1 salinan lembut (softcopy) – emel kepada psupp@ukm.edu.my, 1 salinan keras (hardcopy) dan Ulasan penilaian oleh Panel Penilai/JK Penilaian di peringkat Fakulti/Institut/Pusat (tertakluk kepada format Fakulti/Institut/Pusat).
c. Senarai Permohonan (Masterlist): 1 salinan lembut (softcopy) dalam format excel mengikut templet yang diberikan – emel kepada psupp@ukm.edu.my dan 1 salinan keras (hardcopy).

Sebarang pertanyaan mengenai perkara ini boleh diajukan kepada pegawai CRIM, Puan Syafura Binti Abdul Halim di talian 03-89214679 atau emel Sekretariat MTSF : MTSF@toray.com.my.

Sila klik dibawah untuk muat turun:-

Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
lynda course free download
download coolpad firmware
Download WordPress Themes
download udemy paid course for free