Pemakluman Pembukaan Permohonan Fulbright-MCMC Specialist Grant 2018

Dimaklumkan bahawa Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) dan Malaysian-American Commission on Educational Exchange (MACEE) sedang menawarkan permohonan FULBRIGHT-MCMC Specialist Grant bagi tahun 2018. Penyelidik yang berminat boleh mengisi borang permohonan mengikut format yang ditetapkan oleh SKMM. Maklumat lanjut boleh diperoleh melalui https://www.skmm.gov.my/grants/fulbright-mcmc-grants.

Semua permohonan daripada penyelidik perlu dikemukakan kepada CRIM sebelum atau pada 13 Februari 2018 (Selasa) sebelum jam 12.00 tengah hari melalui Sekretariat Penyelidikan Fakulti/Institut/Pusat untuk tujuan penyelarasan di peringkat CRIM terlebih dahulu. Tarikh tutup permohonan ialah pada 15 Februari 2018 (Khamis).

Dokumen permohonan yang perlu dikemukakan oleh Sekretariat Penyelidikan Fakulti/Institut/Pusat adalah seperti berikut:
a. Surat rasmi daripada Fakulti/Institut/Pusat: Sebagai bukti penghantaran permohonan.
b. Borang Permohonan: 1 salinan lembut (softcopy) – emel kepada psupp@ukm.edu.my, 1 salinan keras (hardcopy) dan Ulasan penilaian oleh Panel Penilai/JK Penilaian di peringkat Fakulti/Institut/Pusat (tertakluk kepada format Fakulti/Institut/Pusat).
c. Senarai Permohonan (Masterlist): 1 salinan lembut (softcopy) dalam format excel mengikut templet yang diberikan – emel kepada psupp@ukm.edu.my dan 1 salinan keras (hardcopy).
d.
Sebarang pertanyaan mengenai perkara ini boleh diajukan kepada pegawai CRIM, Puan Syafura Binti Abdul Halim di talian 03-89214679 atau Sekretariat SKMM di talian 03-86888354/7855, emel : fulbright-mcmc@cmc.gov.my atau Sekretariat MACEE di talian 03-21668878 ext 24 , emel : kalis@macee.org.my

Sila klik dibawah untuk muat turun:-

Free Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
lynda course free download
download coolpad firmware
Download WordPress Themes Free
download udemy paid course for free