Pemakluman Kitaran Permohonan Dana Penyelidikan dan Pembangunan (R&D) MOSTI

Sebagaimana sedia maklum, berkuat kuasa mulai 1 Disember 2011 semua permohonan Dana Penyelidikan dan Pembangunan (R&D) MOSTI iaitu ScienceFund dan TechnoFund diproses secara kitaran mengikut suku tahunan yang ditetapkan. (Rujuk jadual kitaran permohonan dana bagi tahun 2014).

Garis Panduan ScienceFund dan TehhnoFund boleh di muat turun melalui web MOSTI www.mosti.gov.my. Untuk makluman YBhg. Datuk/Dato’/Prof./Dr., permohonan Technofund adalah secara manual dan borang permohonan boleh dicapai melalui web MOSTI manakala permohonan ScienceFund adalah secara atas talian di http://ernd.mosti.gov.my.

Semua permohonan perlu dihantar ke CRIM melalui urusetia penyelidikan di Fakulti/Institut/Pusat masing-masing. Permohonan yang tidak melalui Fakulti/Institut/Pusat tidak akan diterima. Memandangkan permohonan dana R&D MOSTI dibuka sepanjang masa, CRIM menggalakkan penghantaran permohonan tanpa menunggu tarikh akhir penghantaran bagi setiap kitaran.

Untuk pertanyaan, sila hubungi pegawai CRIM (Puan Syafura Abdul Halim) di talian 03-89214679 atau emel psupp@ukm.my. Sila Klik :

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Free Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
free download udemy paid course
download samsung firmware
Premium WordPress Themes Download
udemy paid course free download