Pelawaan Untuk Mengisi Kekosongan Jawatan Sebagai ‘Energy Economist’ di Asean Center for Energy (ACE) Bertempat di Jakarta, Indonesia [Tarikh Tutup: 22 Februari 2019]

ASEAN Center for Energy (ACE) akan melaksanaka projek baharu bertajuk “ASEAN Climate Change and Energy Project (ACCEPT)”, sebuah projek di bawah kerjasama Norwegian-ASEAN Regional Integration Programme (NARIP). Projek selama 3 tahun ini (November 2019 hingga September 2021) bertujuan untuk menghasilkan syor-syor bagi menambahbaik sinergi dasar-dasar tenaga dan perubahan iklim di kalangan negara ASEAN menerusi output-output berkaitan yang menyokong ASEAN Plan of Action for Energy Cooperation (APAEC).

Bagi menjayakan projek ini, pihak ACE telah mempelawa pihak-pihak yang berminat untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai ‘Energy Economist’ di ACE, dengan kontrak selama 3 tahun dan berpusat di Jakarta, Indonesia. Antara syarat-syarat pencalonan pegawai adalah mempunyai sekurang-kurangnya Ijazah Doktor Falsafah dalam bidang Ekonomi dan mempunyai latarbelakang/pengalaman dalam sektor tenaga. Maklumat penuh berhubung syarat-syarat dan peranan jawatan berkenaan adalah seperti di lampiran.

Sebarang pertanyaan mengenai perkara ini boleh diajukan kepada pegawai MESTECC, Puan Nazratul Ain Mohamad Ali di talian 03-8885 8236 atau pegawai CRIM, Puan Siti Noraida Binti Sood di talian 03-8921 5631.

Sila klik dibawah untuk muat turun:-

Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
download udemy paid course for free
download micromax firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
free download udemy paid course